V treh modulih Prebuditev (razvoj) ustvarjalnega potenciala – PUP z risanjem, gibom/plesom, zvokom…

Delavnica

 

V treh modulih - Prebuditev  ustvarjalnega potenciala - PUP z risanjem, gibom/ plesom, zvokom …

Ste že srečali osebo, ki je s svojim "i/zgledom", držo in samozavestjo ter z izborom besed, delovala izjemno lepa, sposobna, ustvarjalna, nasmejana, sr(e)čna/izpolnjena, uspešna - IZJEMNA?

 

 

Verjetno ste jo srečali in tudi jaz sem jo. Pravzaprav smo jo srečali vsi, a redko komu je uspelo ugotoviti, kaj je na tej osebi tako posebnega in kako lahko v njene velike čevlje stopimo tudi mi.

 

 

Pozor: To je delavnica - proces, kjer se bomo osredotočali na vaš bogat ustvarjalni potencial in osebno rast na "tukaj in zdaj" temelječem pristopu, v fokusu in izvedbi. Z najbolj naravnimi metodami, ki so vsakomur dane! Za povečano kreativnost, energijo, drznost, suverenost. DVIGNJENO VIBRACIJO, izjemnost!

 

"Samoustvarjanje - razvoj

s  kreativno izraznimi mediji: risanja, slikanja, plesa/giba, pisanja...  skozi lastno BIT" in drugih na »tukaj in zdaj« temelječih pristopih, (intuitivno) vključujočih kreativnih medijev -

Za osvežitev ti priporočam, da si uvodni del prebereš TUKAJ ", jaz pa te tu počakam 🙂

 

 

 

   

PUP - 

Prebuditev ustvarjalnega potenciala

(v 3 modulih)

 

Kaj se bomo na tej

delavnici naučili ?

 

Soustvarjali bomo v 3 modulih, ki vas/nas oblikujejo - "SEBE" v suverenega kreatorja dvignjene vibracije - lastne bogate in izjemne poti,  ne glede na to, ali ste na tem področju še začetnik, nekdo v zlati sredini, ali pa že pravi ustvarjalec.

 

 

 

Modul 1 - Se res vse začne v glavi?

 

 • Kakšen je pomen Plesno/gibalnega, likovnega, pisnega, glasbenega eksperimenta pri tem - za oblikovanje suverenega kreatorja?
 • Kako čustveno posodo narediti dovolj močno ?
 • Kako čustva sprejemat kot prijatelje, vodnike - prijazno, toplo?
 • Kako premagati zadržke pred BITI unikaten, drzen, svojstven, v smislu kaj bodo pa drugi rekli?
 • Kako kreirati/začrtati pravilna pričakovanja?
 
 
Modul 2 - Kaj sporoča vaše telo?
 
 • Kako izražamo lasten gibalni dialog/ telesni proces - skozi igro, veselje, skladnost? (po metodi EBL  Marijke Rutten - Sarris)
 • Kako prenovit telo in aktivirat ga za energiziranost življenja?
 • Kako s svojim i/zgledom spreminjaš svet?
 • Kakšna je energija življenja, če je neprepoznavna, in koliko več lahko ustvariš, če si dovoliš, da je novo?
 • Kako zgleda sproščen izraz skozi lastnega sebe - svojo BIT?
 
 
Modul 3 - Ste kdaj imeli "dolgočasno" neizrazno osebo zraven sebe
 • Kako pri ustvarjanju/oblikovanju SEBE vpliva glas/zvok/gib/ples, risba, intonacija, improvizacija?
 • Kako se brusit v kreaciji s telesom, vašo bitjo - plesom, risbo, zvokom?
 • Kako prebujati/ razkrivati svoje potenciale?
 • Kako uporabiti svoj glas in narediti SEBE sproščenega, intuitivnega in kako nam je glasba v pomoč?
 • Kakšno je glavno pravilo izrazne komunikacije?
 • Kaj če lahko stopimo v čisto novega sebe in nov dan, vsak dan?
 • Kaj če lahko uporabljaš vedno kreativna izrazna sredstva, na osebnem in poslovnem (službenem) področju?
 • V radosti, fokusu in izvedbi.

 

 

 

 

POZOR: To ni delavnica, na kateri bi večino časa govorili o teoriji.  Brusili bomo vaš dragulj v izjemen sijaj, vaše realne izzive (težave)  v treh srečanjih,  in v individualni uri, ter oblikovali VAŠO kreacijo v najvišje dobro! Skozi likovno vizualno delo, risalno delo … skozi pisanje, ples/gib, zvok, glasbo; s pristopom  »tukaj in zdaj«, temelječem na radosti, v fokusu in izvedbi.

 

 

Kdaj:
 1. SE dogovorimo...

-  Za informacije glede datumov Delavnice PUP  mi prosim pišite na biti.kreativen@gmail.com. Z veseljem vam odgovorim 🙂

(3 krat v živo 4 (šol.), ure ali ONLINE, plus 1 x individualno uro)

 

 

Izjemnost doživimo, ko se v živo dobimo, a ker energija seže zelo zelo daleč, je izvedba enako učinkovita tudi preko online variante (iz lastnih izkušenj govorim). Je jesenska ali zimsko/pomladna FIT delavnica, ki ti nudi podporo in izzive. Notranjo lepoto, ki se odraža navzven. Vrednost je neprecenljiva.

  

 

Komu je namenjena:

Namenjena je vsakomur, ki ga radosti LASTNA dragocena in  svobodna kreativna pot ter dobro počutje. Ga/jo navdihujejo nova samo-spoznanja, samo-raziskovanja. JE moderen/a in zato vlaga vase!

 

 

 

 

 

S kreativnimi mediji SE boste brusili,  oblikovali v najdragocenejšo umetnino,  samoe/ga sebe ☺

Je delavnica, kjer se razvijamo/oblikujemo čisto naravno, preko najbolj naravno danih elementov v lastno bit, lasten izvor.Kjer začutimo stik s samim sabo, se prelevimo iz »udobne« lupine v živost. Za razvoj lastne biti. Preko sproščenih elementov, medijev plesa, giba, likovnosti, zvoka, pisanja, videa, fotografiranja …, ki nam podajo odgovore in s katerimi smo v najvišji vibraciji. Prebudijo občutke, čustva, kreacije! Je delavnica, kjer se naučimo sproščeno in osvobojeno izražati. Sproščeno kreirati, osvobajati ter živeti tukaj in zdaj. Je delavnica, kjer spoznavamo samega SEBE, kreativnost. Naš DRAGOCENI USTVARJALNI POTENCIAL. Je delavnica, kjer  spoznavamo, prebujamo, razkrivamo, oblikujemo samega SEBE. V fokusu in izvedbi. 

 

 

Oprema, ki jo boste potrebovali za delo v ateljeju: udobna oblačila, blazino za sedenje, bose noge ali v nogavicah, risalni blok in brez-črtni zvezek, beležko, kolaž papir, pisala, voščenke/in ali suhe barvice …

 

Ustvarjalno samoustvarjanje/so-kreiranje se odvija v sproščenem in spoštljivem ozračju

 

 

 

Predstavite SE, svojo BIT! Svojo dragoceno bogastvo/ izjemnost 

  prijateljem in vašim so-kreatorjem (sodelavcem, splošni javnosti...)  

 

 

 

Se vidiva v  Hotel Zvezda ob dogovorjenem datumu!  

 

 

 

 

 

 

 

Cena -  399. 00 EUR, (ponovno vzpostavljena znižana cena) je cena delavnice: le 222, 00 EUR (znižana za skoraj polovico)

 

Skupaj s potrditvijo prijave boste prejeli račun,  ki ga poravnate; s tem je vaše mesto na delavnici zagotovljeno. 

 

Kje:  Murska Sobota,  Hotel Zvezda – Murska Republika

Število mest je omejeno zaradi personaliziranega pristopa (8 /10 največ).

Delavnica se izvaja tudi INDIVIDUALNO in JE AKTUALNA ves čas!

Če imaš/te kakšno vprašanje v zvezi z Delavnico, termini, ali kaj drugega,  mi piši/te prosim na biti. kreativen@gmail.com 🙂 

 

 

 

MNENJA UDELEŽENCEV DELAVNICE-

-Všeč mi je bil vaš pristop in način dela. Super izkušnja z zanimivimi koristnimi vajami za odkrivanje samega sebe, svojega notranjega sveta. Vsekakor je Delavnica izpolnila moje predstave, meni osebno brez dvoma koristno izkustvo. Lahko zatrdim, da se počutim bolj pozitivno in ustvarjalno naravnano ter prav usmerjeno…L.

 

-Delavnica mi je odprla ustvarjalni kanal, čigar zavedala se ga nisem. Lein pristop in način dela mi je izjemno všeč, saj sem se počutila takoj sproščeno, in aktivno naravnana. Skozi smotrne in izjemno posebne/zanimive vodene vaje (skozi ples, risanje…zvok…), potek - proces sem se pričela zavedati, kakšno bogastvo imam v sebi. In kako v akciji le to razvijat. L.

 

-Program PUP me je pritegnil, ker gre za časovni vodeni ciklus (dvomesečni) Začetek mi je dal na znanje, kaj vse lahko izrazim iz sebe. Zaupanje in moč! Veselje skozi svoj hobi, in s tem občutim, da tudi boljše zdravje. Veselim se že nadaljevanja, čeprav sem dobila že zdaj v začetku veliko novih spoznanj, odgovorov, samozavesti ter zagon. A vem, da potrebujem še oporo in utrjevanje. M.