Kreator magičnega življenja

ŠESTMESEČNI TRENIG

 Kreator magičnega življenja!

Trening za otroke in starše, ki želijo najti smisel življenja in ga zavestno kreativno izražati.

 

Smisel življenja je zagotovo v ospredju človekovega razmišljanja v določenih življenjskih obdobij. Romanca starševstva in vzgoje otrok pogosto izzveni, ko otrok pride v adolescenco in se prične na nek način ločevati od svojih staršev. V tem obdobju pogosto postane »tujec« svojim staršem. Morda se premalo zavedamo tega, da je to tudi obdobje, ko se otrok prične spraševati o smislu svojega življenja in se osebnostno postavlja. Postaja samostojna oseba, čeprav je še odvisen od svojih staršev. Sprašuje se o vsem, o odnosih, pa tudi o smiselnosti šole.

Pri svojem delu kot specialna pedagoginja v šoli, sem se najpogosteje srečevala z zelo inteligentnimi in sposobnimi najstniki, ki pa niso imeli volje do šole, ki so se zaprli vase. Najpogosteje so jih in jih še označujejo z disleksiki, s tem, da imajo izzive (motnje pozornosti , motnje orientacije, čustvene in vedenjske izzive, status nadarjenega otrok…). Sama temu ne polagam pozornosti. Otroka vidim v njegovo dušo, vidim njegov potencial. Zato so tudi rezultati dela z njimi nadpovprečni in dolgoročni. Na drugi strani, pa sem se srečevala s starši, ki so se počutili nemočne, saj niso vedeli, kako prodreti do svojega otroka in kako mu pomagati. Vse, kar je ostalo od romantike starševstva so bili pogosti prepiri in le redki trenutki bližine, veselja in sreče.

 • ❤️ Kako ponovno zaživeti tukaj in zdaj, videti lepote in jih čutiti?

 • ❤️ Kako najti smisel v življenju, ki je že samo po sebi ustvarjalno?
 • ❤️ Kako prepoznati svoje talente, darove in jih razvijati?
 • ❤️ Kako to svoje naravno bogastvo deliti na tej prečudoviti Zemlji?   

To so pogosta vprašanja, s katerimi se še danes srečujem ob delu s starši in otroci.

 

Iz zelo omejenega okolja šolskega sistema, kjer sem se tudi sama počutila ujeto v dogme in sistem in zato pogosto nemočno celovito pomagati otrokom in staršem z vsemi svojimi znanji, sem sprejela svoj klic in pričela s pomočjo najstnikom in staršem, tako kot vem, da lahko pomagam. Vodim jih skozi zavedanje našega obstoja tukaj na Zemlji, našega čudovitega kreiranja in sposobnosti udejanja. Za to smo neskončno veseli.

Kreator magičnega življenja je proces, ki vodi v zavestno kreiranje čudovitega življenja in razvoja svojih potencialov.

Ko kreiraš, si kreator lastnega življenja, najdeš smisel bistva, lastnega obstoja, lastne vrednosti in bogastva. Skozi čuječnost in dejavnost, ki vrača nasmeh v oči in radost v srce se pričnejo odkrivati neskončne lepote življenja. Smisel teh procesov je zavedati se lastne vrednosti in notranjega bogastva.

Kreacija, domislica, delo… je posledica naših čudovitih sposobnosti in prizadevanj. Kreativnost je ena najmočnejših sil, a si jih velikokrat žal ne dovolimo izraziti.

VSAK ČLOVEK JE VELIKA ZAKLADNICA IDEJ, SMISLA IN KREATIVNOSTI

Kako kreativnost prebudimo, kako jo ohranimo in jo razvijamo v neskončne možnosti oblik je velika zakladnica, ki jo najdeš skozi delo v programu. Radost, ki jo oseba občuti ob prebujanju svojih čudovitih talentov, darov in sposobnosti je cilj.

Otrok, ki se zaveda tega, da je OK, da je tak kot je, je vodilo srečnega življenja.

Svet vas potrebuje točno takšne kot ste!

Vse preveč je simptomov, ki diagnosticirajo motnje. To je zelo nizka vibracija in ne ponuja rešitev. Rešitve so v odkrivanju vzrokov z namenom razvoja talentov.

 

Kot socialna pedagoginja sem se v šoli srečevala predvsem s simptomatiko otrok. Ugotovila sem, da papir prenese vse, da je teorija eno, praksa pa nekaj drugega. Znala sem prisluhniti sebi, staršem in otrokom, in delovati v najvišje dobro vseh.

Verjela sem, zavedala se besed, misli in njihove moči. Te ustvarjajo energijo frekvenco, vibracijo. Otrok je tu, jaz sem tu, sokreirava. V zaupanju, gre mu, bodisi pri matematiki, oblikovanju gline ali javnem nastopanju. Vzpostavim kvantno polje in mu vse to prenesem. Zadeva se spreobrne v njegovo dobro. Izjemno pomemben del zgodbe v sokreaciji z otroki je, poizvedeti o njegovih potencialih, ki jih kar že v začetku.. Zakaj? To je on/ona. Le ti so njegov namen, zakaj je na Zemlji. So njegovo veselje, radost, energija. Smisel in s tem lepo radostno življenje.

Moja želja in namen je, da se čimveč otrok in staršev opogumi tudi skozi spoznavanje jezika čustev in se zave svojega notranjega bogastva ter s svojimi unikatnimi talenti prispevata k opolnomočenju družbe nasploh.

   “Življenje je čudovito, če ga znamo živeti. Nuja je, da se ga naučimo, da imamo orodja, katera so vseskozi nam pri roki, da ga živimo čudovito od jutra do večera. Kreativno, radostno, tukaj in zdaj. Življenje, ki ga znamo živeti je polno čudežev.”

 

 

KREATOR magičnega življenja je tako za starše kot otroke ki imajo podobne misli:

 

 • govori, da bo pustil/a šolo,
 • ima občutek nesprejemanja s strani sošolcev,
 • nima prijateljev,
 • občutek, da je nerazumljiv/a zaradi svojih kreativnih idej,
 • ima občutek, da več ve kot učitelji,
 • snov učitelja ni predstavljena tako, da bi bila zanimiva, da bi pritegnila,
 • čuti, da je način šolanja vse prej kot koristen,
 • ne sprejema nespoštljivega in avtoritativnega odnosa učitelja do njega/nje,
 • občutek ima, da ga noben ne razume,
 • meni, država ljudem ne nudi tega, kar bi morala,
 • želja oditi ob polnoletnosti v tujino,
 • izziv sploh hoditi v šolo,
 • straši ga/je ne razumejo.

To, kar neguješ, zraste.

To, kar zanemarjaš oveni.

KREATOR je poln živosti, igrivosti, radosti, kreacij in realizacij.

Je kot seme, ki ga daš v zemljo, ga zalivaš, neguješ z ljubeznijo,

petjem, pripovedovanjem in mu tako predajaš živost.

Bistvo je ohraniti otroka in ohraniti to, kar je njegov potencial, ga na to spomniti in ponovno zarisati nasmeh v njegove oči.

Najbrž si vsak starš želi srečnega radostnega, hvaležnega otroka, ki razvija svoje dragocene in izjemne potenciale, ki kreira svojo pot življenja. Še bolj pa takega, ki zna upravljat s čustvi, je vešč v odnosih in je vse pogumen. Najbrž si vsak starš želi, da otroku preda prava orodja za to, kako znati živeti, ki mu ostanejo za vse življenje. Najbrž vsak starš, še preden postane starš sanja o povezovalnih družinskih odnosih, o družini, v kateri se poslušajo in slišijo. O družini, v kateri si medsebojno pomagajo, se razumejo in sprejemajo drug drugega.

Vendar je težko živeti izven okvirjev

in nenehno delovati v največjo dobrobit NJEGA,

kot graditelja nove dobe s svojimi potenciali.

KAJ LAHKO STARŠI IN OTROCI PRIČAKUJEJO OD TRENINGA:

 • ?spoznavanje in uporabo svojih edinstvenih kvalitet,
 • ?povrnitev volje do šole in učenja,
 • ?obnovo odnosov med straši in otroci, ki temeljijo na zaupanju in predvsem tem, da zanjo drug drugemu prisluhniti,
 • ?povečan pretok kreativnosti in s tem koncentracije in sposobnosti učenja,
 • ?več življenjske radosti in lahkotnosti,
 • ?orodja za manifestacijo svojih želja.

KAJ TUDI POVEDO OTROCI IN STARŠI:

 

»Že po prvi uri se je ustvaril nek blaženi mir med nami.

Po enem mesecu smo nasploh mirni, slišimo se.

Zabavamo se. Naša skupnost je super.

Mama samohranilka in sinova (7. in 3. razred)”

 

 

»Ko pride Lan od vas je tako poln energije in veselja.!

Mama fanta, 9. razred

Ta fant se je po šestih mesecih postavil na svoje noge in je sedaj v tretjem letniku najboljše gimnazije. Hotel pa je pustiti šolo, bilj je konstantno slabe volje, imel je odpor do šole, sošolcev, ki mu niso dali miru.

 

 

»Lea, hvala vam, še danes sem hvaležen za pomoč.

(najstnik Tine)

 

 

»V vas sem našla vse… prijateljico, vzgojiteljico, mamo… tako dobro mi še ni šlo, tudi s tokratnim fantom sva v čisto drugačnem odnosu zdaj kot sem jih imela s prejšnjimi.

Hvala vam, rada vas imam.”

(najstnica Žana)

 

 

Kreator magičnega življenja vabljen, da pričneš sokreirati zdaj, s klikom tukaj 🙂

 

 

»Orgonska življenjska energija je najpomembnejša, najdragocenejša, kot se je že ničkolikokrat pokazalo pri mojem delu s tako imenovanimi otroci/najstniki z učnimi izzivi ter izzivih v odnosih.«

Kolegica psihoterapevtka me je priporočila mami za sokreacijo s sinom. Ni želel v šolo. Tudi ona z menoj podeli oznako – motnjo – ki jo hitro izničiva. Dovolj ima vsega, ne druži se s sovrstniki, nima prijateljev. Jasno mu je, kako stvari stojijo, ima status nadpovprečnega otroka, ki ga je v bistvu ovirala in mu ni pomenila nič.

Učiteljica glasbene vzgoje me je vprašala, ali lahko deklici pomagam pri učenju snovi, češ da nič ne zna. Snovi je bilo za celo polletje. V eni uri sva uspeli vse urediti. Učiteljica me je kasneje navdušena vprašala, kaj sva delali? Punca je namreč vedela vse, kar se je morala naučiti.

 

MOJA METODA DELA Z NAJSTNIKI IN NJIHOVIMI STARŠI

Zavedam se, da starš otroku ne more dati tega, kar sam nima. Zato najraje sodelujem z obema, ni pa nujno. Na začetku dela z otrokom najprej vzpostavim okolje, napolnjeno z mirom, okolje, v katerem se dobro počuti. Delo poteka zelo ustvarjalno. V procesu soustvarjanja se sproščajo blokade oziroma se transformira to, s čimer otroka  diagnosticirajo kot otroka z različnimi izzivi (motnjami). V tem procesu nastajajo tudi pesmice, ples, smeh, radost in predvsem izliv čustev, ki so se dolgo nabirala.

Prioritetno je priti do otroka in v njemu prebuditi zavedanja o tem kaj najraje počne. S tem se odpre prebujanje njegovih talentov in potenciali. Izhajajoč iz tega, v tukaj in zdaj sokreirava.

KAJ PREJMEJO STARŠI IN OTROCI:

Sproščanje zastanih čustev skozi kreativno dejavnost in na zabaven način. Tudi preobremenjene mame, ki se počutijo nemočne na področju komunikacije s svojimi najstniki se razbremenijo in prejmejo:

 • ❤️ Edinstveno in aktivno kreiranje svojega življenja. Po domače. Ponovno se počutijo kot da imajo vajeti svojega življenja v svojih rokah.
 • ❤️ Zavedanje lastne vrednosti in notranjega bogastva.
 • ❤️ Dobro počutje.

TER

 • ❤️ Obuditev, prebuditev svoje notranje zakladnice.
 • ❤️ Osvobajanje vsega, kar jih nervira.
 • ❤️ Oproščanje.
 • ❤️ Metode tega, kako postopati v odnosih, ki rezultirajo z slabo voljo in so nenehen izziv (s sošolci, starši, ali bodisi z učitelji).
 • ❤️ Vadba hvaležnosti.
 • ❤️ Moč misli, trening afirmacij.
 • ❤️ Meditacijo.
 • ❤️ Akcijski načrt za to, kako svojo idejo realizirati.
 • ❤️ Tablo vizije. 
 • ❤️ Prepletanje svojih talentov v vsakdanjem življenju, tudi s predmeti v šoli.
 • ❤️ Vzdrževanje dobre vibracije.

 

 

KAKO POTEKA PROGRAM:

 • Najprej opravimo uvodni pogovor, na podlagi katerega se izdela program srečanj.
 • Tipično delam z otroci 1x na teden po eno uro, včasih dve, odvisno od tega, koliko otrok potrebuje. To je zelo individualno.
 • Skupaj je to 24 ur v časovnem obdobju 6. mesecev.

Po treh mesecih otrok ozavesti, da je resnično moč v njegovih rokah. Po šestih kontinuiranega srčnega treninga; motivacije, vzdrževanja dobrega počutja, se mu zasidra, postane del njega, in postane nov Marko, Tine, Lan. Postane zavesten kreator svojega življenja.

 

 

INVESTICIJA V TRENING:

1176 € za plačilo programa v celoti

Možno je tudi plačilo na obroke;  6 x 235€

 

 

BONUSI:

-Če se v program vključita starš in otrok ali dva otroka ali več ima druga oseba 50% popusta.

-Knjiga BITI, biti kreativen otrok, vzgojitelj/učitelj, starš v vrednosti 21,70€

– Individualno srečanje 1 ura s enim od staršem.

-VPIS V PROGRAM KLIKNI NA GUMB ZGORAJ ALI SPODAJ!

-UVODNI POGOVOR

 

 

Vso znanje, ki sem ga bodisi formalno ali neformalno osvajala sama vključujem v svoje delo. Sem socialna pedagoginja. Izobraževala sem se s področja socialnega dela, socialne pedagogike, Pomoči z umetnostjo – Art Therapy EBL, Zakona privlačnosti, Astrologije, Meditacije, Yoge, Zlivanja z naravo.

Izkušena mentorica Lea Lebar, ki je dipl. soc. del. soc. pedagoginja, ustvarjalna pedagoginja, SPU – specializantka pomoči z umetnostjo (Art therapy), EBL – licencirani praktik in teoretik, LA.

Prijavljam se na 6 mesečni trening Kreator magičnega življenja!

Pogoji sodelovanja in politika zasebnosti:

V Akademiji Jagodka (direktorica in strok. vodja Lea Lebar) smo ustvarili pravilnik o zasebnosti, ker vemo, da vas skrbi, kako se podatki, ki nam jih posredujete, uporabljajo in delijo. Ta pravilnik o zasebnosti se uporablja za naše postopke zbiranja in uporabe podatkov.

 

 

 

 

PRIJAVA ❤️

LEA LEBAR

Lea Lebar

ZADNJE OBJAVE

KONTAKT

T :+386 (0)41 393 929
E : biti.kreativen@gmail.com

Podjetje in kontaktni podatki