Sreča, zadovoljstvo, izpolnjenost – naše notranje “dobrine”

 

Luna je v Škorpijonu, ostali planeti so prav tako v takšnem položaju, da je prav fino v današnjem dnevu, jutru. Res je, ko se zjutraj pripraviš na dan, je vsak čudovit ne glede na postavitev planetov. Do zdaj ste že lahko razbrali, da ves čas povezujem stanja, počutje, občutenja s planeti. Ko sem jih pričela proučevat in prejemala odgovore zase, sem dognala, zakaj je moje življenje tako, kot je. Zakaj sem tu, kjer sem. Zakaj sem to, kar sem. Zakaj je moj status takšen, kot je.

 

Zraven vsega znanja ter delovnih in življenjskih izkušenj plus razumevanja planetov sem popolnoma sprejela samo sebe. Dejstvo je, da je bila astrologija nekoč na dosegu le peščici ljudi,  to lahko vidimo v filmih. Še dandanes marsikdo te starodavne vede ne izpostavlja. Razen ljudi, ki čutijo astrologijo kot poslanstvo in ljudem dobronamerno prenašajo astrološko vedenje. Vse več ljudi se je poslužuje, tu ne govorim o horoskopih na dnevni bazi (čeprav je videti tako, smeh).

 

Človeku je veliko lažje, ko ugotovi, da ni vse na njem. Človeku pomaga, da se sprašuje, kaj sem dobro naredil, kaj bi lahko drugače. Če sem za nazaj preučila, kako so bili planeti zame določeno obdobje postavljeni, sem v bistvu ugotovila, da sem naredila vse točno tako, kot je bilo prav.

 

V bistvu je na nas, da se odločamo sami, absolutno. V prvi vrsti je potrebno se naučiti slišati naš Višji jaz (sporočilo vesolja, boga, energij, vplive planetov) in se tako odločati. Jaz omenjam največkrat Višji jaz ali Vesolje, ki bo mene/nas peljal po za nas najbolj ustreznih poteh.

 

Pa najsi bo to pomenilo, da bomo imeli ožuljene noge, hodili po največji vročini čez dan na morju … fino prepoteni (smeh). A naknadno bomo naposled čez dan za nagrado naleteli na izjemno kvalitetno gostišče, se spoznali z čudovitimi ljudmi in se zaklepetali. Ali pa nas Višji jaz (notranje vodstvo, intuicija) odpelje na seminar, tako močno začutimo vabilo preko spleta, da je ja nujno za iti na dotični seminar.

 

Popolnoma se zavemo, da je tam nekdo nam namenjen. Spoznamo osebo, s katero imamo občutek, da se poznamo od nekdaj. Ista oseba te po dveh urah druženja, nekje mesec dni pozneje, med plavanjem v morju povabi, če greš z njo v septembru na morje na Korčulo, o kateri si dve leti sanjala. (velik smeh)

 

Pa jo z odprtimi usti zreš in se zaveš, da tako deluje zakon privlačnosti oz. zakon dopuščanja. Greš na letovanje na Korčulo v družbi treh žensk, vsaka je individuum zase, zanimiva, v podjetniških vodah.

Smo tudi delale tam zraven plavanja, raziskovanja odročnih prečudovitih plaž, kjer smo odvrgle vse od sebe. In se popolnoma svobodno v Evinem kostumu potopile v čarobni opoj morskega sveta turkizne barve, kristalno čiste vode. Ko ostaneš preprosto brez besed. Samo si in uživaš.

 

Naš apartma je kraljeval čisto zraven morja,  v minimalistično opremljenem s sodobnim designom, z dvema terasama in zasebno plažo.

 

Toliko bolj zasebna je bila, ker je bilo to naše uživanje na morju  v mesecu septembru, ko ni bilo gneče. Je pa tudi južni del Korčule predel, kjer je počitnikovanje namenjeno prav tistim, ki imajo radi mir oz. ga potrebujejo. In srkanju morske klime v božji danosti.

 

Zraven raziskovanj korčulskih plaž, smo se preizkušale v kuhanju – kulinariki, izjemno hranilno, bogato, zdravo, božansko smo jedle.

Semena, oreščke, pa fižolove juhice, zelenjavo, pečeno in surovo, pa fige naravnost z drevesa,  črno lečo s ravno prav dodanim timijanom in nič drugih zelišč, njam.  Morskim specialitetam pa smo se prepustile drugim.

 

Ker je Medžugorje tam v bližini, se je tretji dan rodila ideja, da gremo še tja. Po šestdnevnem uživanju v tej  magični danosti, kjer smo delale na sebi in obenem tudi udejanjale svoj posel.

 

Nismo bile čisto na off, o kje pa (smeh). Pa vendar nas je morje fino očistilo, sprostilo. Vsak dan lepša koža, boljše počutje.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja