Onkraj …v lepo, mirno/izpolnjeno, radostno Življenje/svet.

ŠESTMESEČNA (SO)KREACIJA:

 

 

 ONKRAJ ...

v lepo, mirno/izpolnjeno,

radostno Življenje/svet

 

  

Komu je  namenjena?

Tebi, ki bi rad/a -živel/-a v miru, radosti, ljubezni – kreativno, skozi lasten izvor na svoji življenjski poti.

-Vsem, ki bi radi spoznali in se naučili delovati z izjemnimi energijskimi tehnikami za odpiranje jasnosti, zavedanja »kdo sem, čemu sem namenjen/-a temu svetu«.

-Vsem, ki bi radi spoznali najbolj izjemne/dragocene tehnike za preobrazbo sebe, v treniranju dobrega odnosa s samim sabo in z drugimi.

 

Šestmesečni kontinuirana so-kreacija je vodena na dnevni ravni. Sestavljen je iz 6 modulov, v katerih te bom naučila, kako živeti izpolnjeno, v miru in radosti. Zakaj 6 mesecev? Znanstveno dokazano je, da se v daljšem obdobju novi način delovanja in mišljenja močno zasidra v naš DNK. Vzpostavi se drugačno počutje in s tem kontinuiran novi način Življenja, ki tako postane del nas.

 

KAKO JE LAHKO ŽIVLJENJE RESNIČNO LEPO, ČE GA ZNAŠ ŽIVETI!

Dobesedno, če ga znaš!

       

Učili so nas to in ono, a nihče nas ni učil:

  • - kako ostanemo v izvoru,
  • - da smo kreativna bitja z izjemnimi sposobnostmi, ki globoko v nas tlijo. Kličejo nas, nam povzročajo nemir, nelagodje …, zato čutimo praznino. Vemo in čutimo, da imamo nek talent, pa se nam še ne pokaže, ne 'prikljuva' na svetlo. Zato smo nejevoljni in nezadovoljni s svojim življenjem,
  • - da je v nas toliko ljubezni, ki jo hočemo čutiti in deliti z drugimi.

 

 

Smo v izjemno posebnem obdobju, ko se ti morda pojavljajo vprašanja (kot še marsikomu):

- V kakšnem svetu bomo živeli?

- Kaj se v resnici zdaj dogaja?

- Kakšen bo moj položaj, ali bom zmogel/-la, bom še imel/-a delo?

- Bom živel/-a v miru in radosti?

- Kaj pa če bi končno pričel/-a delati to, kar me veseli?

- Hm, kakšne sposobnosti (talente, darove, potenciale) pravzaprav imam? Ali jih poznam?!

 

 

Lahko se ti porajajo vprašanja, ki niso samo od zdaj, ampak ti pogosto trkajo na dušico:

Kaj je tisto, zaradi česar se bom resnično počutil/-a živ/-a, zadovoljen/-na, izpolnjen/-a?

- Ali je ta služba še ok zame?

- Partnerstvo, okolje, v katerem živim, ljudje, s katerimi živim?

- Ljudje okoli mene (prijatelji, znanci)?

- Moj način življenja?

- Kako pa lahko živim sredi vseh teh izzivov (problemov) dobro in kreativno?

 

Ugotavljaš, da imaš izzive, s katerimi se je treba spoprijateljiti in jih razjasniti. Kaj je tisto, kar je v najvišje dobro zate, da živiš v miru, izpolnjeno, radostno. Onkraj ...Smo v času, ko je zelo pomemben nežen, ljubeč, a temeljit vpogled vase – v 'lepotičenje znotraj', kot sama temu rada rečem. Staro je treba 'odšminkati' in dati prostor novemu make-upu, novemu/novi tebi.

 

Šestmesečna sokreacija »ONKRAJ ... v mir, srečo, izpolnjenost« bo potekal online (eno srečanje pa v živo, odvisno od situacije)

 

 

 

 

 

 

POTEK PROGRAMA:

 

-1 x mesečno preko skypa predstavim tematiko, demonstriram tehnike, predam naloge, ki jih boš redno treniral/-a, da bo tvoj duh vse bolj živ in s tem tudi telo. Tvoja ljubeča energija bo vse bolj pristna in poskočna do neba in še dlje. Za nazaj pogledava, kako poteka vadba oz. kreiranje tehnik, ozaveščanje in ljubeč odnos do sebe. Prijazno in navihano pospremimo stare vzorce bye bye. Tako odpremo pot novim, ki so najustreznejši zate – v celovitem pristopu (duhovno, čustveno, telesno in mentalno).

 

-1 x mesečno se bova individualno pogovorila/-i (preko skypa oz. telefona; z vsakim udeležencem posebej). Pomagala ti bom uravnati energije oz. jih uravnovesiti. Pogledava, kako tehnika deluje pri tebi in ali jo delaš pravilno. Intuitivno dobiš zate v danem trenutku (času) personalizirane naloge in tehnike, ki bodo tebi najbolj ustrezale. Dobiš vpogled tudi z astrološkega vidika, ki bo posebej namenjen tebi. Ves čas boš v učenju, treningu, kako znati živeti lepo, izpolnjeno, dragoceno življenje. Dobesedno. Ljubeče, v objemu samega/same sebe boš stopal/-a vse bolj osvobojeno, očiščeno, radostno v Onkraj ... v mir, izpolnjenost, radost.

 

-V šestmesečnem programu s šestimi moduli boš vsak teden prejemal/-a naloge oz. vaje, ki bodo v tvoje najvišje dobro, da ti pomagam pri uravnovešanju. Pristop bo celovit: duhovno, čustveno, mentalno in telesno.

 

Moja namera je,

da te naučim,

kako sam/-a preko tehnik vzpostavljaš,

vzdržuješ, neguješ in kreiraš Onkraj ...

v miru – za bolj izpolnjeno in radostno življenje.

Zdaj se morda sprašuješ, kako pa znati živeti Onkraj ...

Program »ONKRAJ ... v mir, izpolnjenost, radost« je sestavljen iz 6 luštnih modulov

1.modul: V prvem modulu te bom naučila, kako prebujati vedenje o sebi. Ozaveščati in spoznavati: Kdo pravzaprav sem? Čemu sem namenjen/-a na tem svetu? Morda se ti sliši zdaj filozofsko, saj se tudi meni ... (smeh) Vodila te bom skozi proces, ki se je pričel, ko si bil/-a še majhen/-na, in nadaljeval v najstniškem času, do starosti okrog 25 let. Da prebudiš, obudiš, se spomniš ali samo potrdiš – pri tem pa se vse bolj zaveš, kako pomemben košček prelepega mozaika na Zemlji si.

 

2. modul je namenjen odnosom. Oprostitev drugim in sebi (med drugimi tehnikami bomo delali z dvema izjemnima tehnikama za osvobajanje čustev po Louise L. Hay), kjer bomo ljubeče odstranjevali vsa zakrčena čustva in misli, ki so vse prej kot prijazne zate. Naučila te bom, kako sproti vzdržuješ in neguješ svoje energijsko intimno polje (misli in čustva). Vsak od nas si želi biti srečen in svoboden. Kot socialna bitja smo ves čas v odnosih, pa vendarle: Ali smo v pravih odnosih za nas? Ali nas osrečujejo, podpirajo, dvigujejo? Kaj lahko sam/-a naredim oz. kako ustvarim samo spoštljive in sprejemajoče odnose?

 

3. modul bo posvečen čustvom, ki se jih večina ljudi otepa, kot da niso normalna oz. sprejemljiva, in jih potlači. Tudi sama sem bila tako vzgojena. Jeza, strah in bes niso bila sprejemljiva čustva v naši družini. Pa so čisto normalna v tem svetu, v katerem živimo. Naučila te bom, kako jezo (in ostala čustva) izraziš skozi ples/gib, pisanje (metode PoMOČi z umetnostjo) in jo preobraziš. Za to tehniko boš čutil/-a, kot da se je iz tebe odvalila velika težka krogla. Doživel/-a boš olajšanje, lahkotnost …

 

4.modul je namenjen afirmacijam in kako jih zavestno uporabljati. Afirmacije so misli, ki so lahko tudi negativne. So ves čas prisotne, tudi za volanom, ko čakamo na zeleno luč, da gremo lahko naprej ... Ali ko čakamo v vrsti v trgovini za plačilo ...
Pokazala ti bom, kako jih sam/-a zavestno kreiraš, da so ti pisane na kožo v danem času. V kreiranju/negovanju ljubezni do sebe in drugega (to je še ena, posebna tehnika, ki utrjuje, da si vse bolj namagneten/-a, da si Ljubezen). Izvedel/-a boš tudi, kako se opolnomočiš?

 

5.modul: V njem spoznavamo pomen meditacije in meditiramo. Umirjamo um, se prepustimo tišini in miru. Sprostimo se telesno, v umu in čustveno. Dobimo odgovore Višjega jaza. Naučim te vaditi hvaležnost. Izjemna moč je v njej in na tem bomo res veliko delali. Negovanje ljubezni do sebe preko hvaležnosti. Hvaležnost in ljubezen gresta z roko v roki. Na čustveni lestvici, ki sta jo skreirala Jerry in Esther Hicks po metodi zakona privlačnosti, sta ljubezen in hvaležnost najvišji vibraciji. Uhhh ...Srečni ljudje so bili najprej hvaležni. Ni obratno, kot marsikdo zna povedati. »Jaz bi tudi bil srečen, če bi živel v takšni hiši, imel takšen avto, bil s takšno žensko.« Ne bi bil. Ker je vibracija tista, ki nam obilje prinese. Če nisi hvaležen, srečen že zdaj s takšnim avtom, kot ga imaš, tudi z novim ne boš. (smeh) Vse je odraz vibracije.

 

6. modul: V zaključnem modulu se bomo posvetili vadbi, utrjevanju, negovanju že naučenega … Se spoznali s tehniko vizualizacije in jo izvedli. Posvetili se bomo pisanju/govorjenju nove zgodbe, ki bo lahko dodatno postala del tebe, da kreiraš svoje Življenje, v miru, izpolnjenosti, radosti. Zaključni modul je namenjen povzetku celotnega programa. Dokončno bomo obrusili našo bit: »Kaj imam rad/-a? Kaj je tisto, kar me osrečuje, dela živega/živo?«

Skozi celoten program se boš spomnil/-a, dobila potrditev, aha moment – ja, to je tisto, to je zame, to me osrečuje, to želim početi! To so moji darovi, talenti, srčni potenciali! Naučila te bom, kako jih negovati in vzdrževati s pomočjo tehnike vizualizacije ter govorjenjem tvoje nove veličastne zgodbe čarobnega, lepega, mirnega in izpolnjenega Življenja.

 

Lea ima širok spekter zanj in veščin, ki jih uporablja pri delu z ljudmi že 25 let. Najprej jih je vse preizkusila na sebi in nekatere so postale njen način življenja. Vsako jutro, preden vstane, si 'naštima' vibracijo, zato je ves čas v dobri oz. dvignjeni. Je pa bil seveda potreben proces tudi pri njej in je iz srca hvaležna za izjemne učitelje, ki so ji stali ob strani in tudi že opravili proces. Pove, da se počuti kot Luka Modrić , ki je ves čas v treningu. Ah, no ..., če se ji kdaj ne ljubi, si vzame tudi dopust. 🙂 Pravi, da ji je več vredno ne delati kakšen dan in se prepustiti, da samo Je. Da se ji fizično telo spočije … Ob popolni sprostitvi in počitku pa spet prihajajo odgovori, kako naprej, kaj narediti, kaj je v najvišje dobro v danem trenutku, dnevu, v skladu z Vesoljem in naravo. Zadnja leta je njena velika strast proučevati 'zakon privlačnosti'.

 

 

 

 

 

Redna cena: 1350, 00 eur

Znižani program: 819, 00 eur

Možen način plačila je na obroke: 140, 00 eur/mesec

 

Zakaj?

Se morda sprašuješ...

Zato, ker si zares želim,

da Živiš človeka vredno življenje.

Radostno,

mirno,

izpolnjeno!

 

Po plačilu programa imava uvodni individualni razgovor (preko telefona, skypa).

 

 

 

Datumi modulov:

  1. predavanje februarja  (skype  15. 02. ob 18. 00 h),  demonstriranje tehnik,  naloge...
  2.   15. marca
  3.   15. aprila
  4.   15. maja
  5.   15. junija
  6.   15. julija

Naloge, ki jih intuitivno zaznam med tednom, ti pripravim/skreiram in pošljem – tako sva ves čas (tedensko) v sokreaciji. Naloge dobiš torej sproti, dajem ti oporo in podporo.

Izjemno se veselim, da se spoznava

in da bom sokreatorka tvoje veličastne poti,

ki ti je namenjena.

 

V svetlobi in ljubezni,

 Lea