Otrok, ki se počuti DOBRO, lahko razvije SVOJ potencial

 BREZPLAČNO ONLINE PREDAVANJE!

 

OTROK, KI SE POČUTI DOBRO,

LAHKO RAZVIJE SVOJ POTENCIAL

Pridruži se temu čudovitemu predavanju, na katerem boš izvedela, kaj je tisto, zaradi česar se otrok počuti dobro, in lahko razvija svoje potenciale.

GOVORILA BOM O TREH NAJPOMEBNEJŠIH  KORAKIH!

 ❤️1.  Kako pri otroku vzbuditi zavedanje o svojih talentih in potencialih? Mnogo otrok danes namreč ne ve sploh kaj ga zanima, kam bi se usmeril v srednjo šolo ali na fakulteto.  Toliko je aktivnosti, vsega  preveč, in kako potem izluščit to, da bo otrok v sebi začutil, da ga nekaj strastno veseli.

 ❤️2.  Katere tehnike lahko otrok in starš uporabi takoj, in si prične zaupati, ter jih vključi v svoj način življenja.

❤️ 3.  V tretjem koraku pa bomo govorili o sposobnosti koncentracije. Kako jo vzpostaviti, čemur danes rečemo čuječnost. Kako se  osredotočiti na sedanji trenutek, kjer se skriva ta potencial, in v v katerem lahko uresniči to s čimer koli se ukvarja, ali je to učenje, delo, dobri odnosi,  kreativnost.

ZAGOTOVI SI MESTO SEDAJ!

Srečanje bo potekala v zaprti FB skupini, v varnem in toplem prostoru. 

Z vami bom izkušena  izkušena mentorico Lea  Lebar, dipl. soc. del.,  socialna pedagoginja,  SPU - specializantka pomoči z  umetnostjo(v tujini znana Art therapy),    EBL -  licenciran teoretik in praktik, LA. Že več  kot 20  let sokreiram z otroki in  starši, 13 let v šolstvu in 10 let samostojno. 

Kot socialna pedagoginja sem se v šoli srečevala predvsem s simptomatiko otrok. Ugotovila sem, da papir prenese vse, da je teorija eno, praksa pa nekaj drugega. Znala sem prisluhniti sebi, staršem in otrokom in delovati v najvišje dobro vseh. Verjela sem, zavedala se besed, misli in njihove moči. Te ustvarjajo energijo frekvenco, vibracijo. Otrok je tu, jaz sem tu, sokreirava. V zaupanju, gre mu, bodisi pri matematiki, v medsebojnih odnosih, oblikovanju gline ali javnem nastopanju. Vzpostavim kvantno polje in mu vse to prenesem. Zadeva se spreobrne v njegovo dobro. Izjemno pomemben del zgodbe v sokreaciji z otroki je, poizvedeti o njegovih potencialih, ki jih kar že v začetku. Zakaj? To je on/ona. Le ti so njegov namen, zakaj je na Zemlji. So njegovo veselje, radost, energija. Smisel in s tem lepo radostno življenje.

                         

Datum: 8. april

Čas trajanja:  ura in pol

Pred vstopom v skupino te prosim, da izpolniš obrazec. 

PRIJAVA NA PREDAVANJE JE

     ČISTO SPODAJ!