Akademija Jagodka

Coaching (trening zavestnega ustvarjanja življenja) z otrokom/družino

Če je vaš otrok/mladostnik pogosto slabe volje, se zapira vase, mu ni za šolo, morda nima prijateljev, imate občutek, da se ne znajde v odnosih, je vase zaprt, se mu poučevanje v šolah zdi popolnoma brezmiselno, ima veliko svojih lastnih idej, pa ne ve, kaj z njimi narediti … ?

Hvala za zaupanje, da nas berete.  V e-mail biti.kreativen@gmail.com na kratko napišite vaš primer, kaj se dogaja vašemu otroku, mladostniku. Podrobneje o obiskih, treningu z otrokom/mladostnikom se lahko potem dogovorimo naknadno.

Veselimo se, da bomo lahko vašemu otroku/mladostniku vzpostavili mir, radost, voljo do šole, večje razumevanje kako potekajo odnosi s prijatelji, s samim sabo. Ga naučili trike, s katerimi si bo lahko pomagal, da živi v pravem pomenu besede. Kvalitetno, izpolnjeno.

 

 

Individualna specialno/socialno pedagoška pomoč

S svojimi dolgoletnimi izkušnjami z izjemno različnimi otroki v svojih specifikah vam lahko pomagamo:

Če ima otrok izzive pri učenju, s samopodobo, ima slabše ocene,  kratkotrajno koncentracijo, če je prisotna  nemirnost pri učenju, če ima šibko orientacijo, ter druge specifike nasploh. Na kratko nam napišite na e-mail biti.kreativen@gmail.com vaš primer, kaj se dogaja vašemu otroku/mladostniku.

Vašemu otroku/mladostniku bomo lahko pomagali,da se bo učil mirno, koncentrirano, hkrati bo razvijal dobro samopodobo, se dobro počutil in izboljšal ocene, v šoli bo bolj pogumen, uspešen.

Največji uspeh je pa seveda dobro počutje, le to je potrebno razvijati pri otrocih in mladostnikih najbolj. Da se otrok počuti resnično dobro otrok v svoji koži (po  domače povedano).  Obenem sledijo potem učni uspehi, lahkotnejše učenje.

 

Kako poteka naša pomoč ( o obiskih, pomoči  otroku/mladostnikom) vam pošljemo podrobneje vse preko e-maila biti.kreativen@gmail.com. 

 

Šestmesečni skupinski tretma s pomočjo umetniško-terapevtskih metod

slikanja, risanja, izdelovanja lutk, oblikovanja...v povezavi z gibom/plesom, otroci izrazijo svoja čustva, misli in konflikte. SE oblikujejo v zadovoljne, radostne, unikatne osebe, v dobrem odnosu sami s sabo, z vsem in vsemi. Strokovnjak pomoči z umetnostjo jih vodi na skupinski ravni ali in individualni. Pristop je celosten, z možnostjo  kontinuiranega nadaljevanja do konca šol. l.

 

Prijava na e-mail biti.kreativen@gmail.com.

Veselimo se sodelovanja/so-kreiranja z otrokom/mladostnikom, z vami dragi starši, kajti le zadovoljen otrok je naša sreča, a ne.

 

 

 

Lokacija v Pomurju, in  v Ljubljani. 

Ostale programe Akademije Jagodka (za odrasle) še dodamo...

 

 

Spremljajte nas tudi na Fb strani

Akademija Jagodka 🙂

 

 

 

 

 

 

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Glina

 

 

 

 

 

 

 

 

Na Fb strani Soul Cheramich by Lea Lebar,

 

 

 

 

*Takoj, ko prejmem povpraševanje, vas bom kontaktirala za nadaljne informacije!

 

 

Prosim, izberite način plačila: Po povzetjuPo predračunu

*O uspešnem naročilu, vas bomo obvestili po e-pošti ali telefonu!